Jongeren

Jongeren

Nederlands

Jongeren worden nog te vaak afgewezen op de arbeidsmarkt omdat ze zogezegd geen ervaring hebben. Wil jij daar iets aan doen door een mooie portfolio op te bouwen van activiteiten bij een keur aan bedrijven? Wil je de tijd waarover je nu beschikt alvast inzetten om aan je toekomst te bouwen?

Het OWAES platform is een efficiënte manier om niet alleen nuttig bezig te blijven met blijvende effecten voor je toekomstige carrière, het is ook de weg om te werken aan je praktische skills en je professioneel netwerk. Als je die redenenering kunt volgen en je wil echt van start gaan op dit gloednieuwe digitale platform, lees dan zeker verder en verneem welke concrete stappen je kunt zetten om van deze digitale oase een springplank voor je verder toekomst te maken.

 

OWAES, de opstap voor jouw toekomst.

-5

Opstarten

Voor wie?

Ben je student of net van school af? Heb je met andere woorden momenteel wat tijd over en denk je je omgeving heel wat te bieden te hebben? Wil je bovendien zo snel mogelijk een deftige portfolio uitbouwen en ervaring in te zetten op zoek naar je ideale job? Dan is OWAES iets voor jou.

Wat?

OWAES is een digitaal & sociaal platform. Je kan er mensen en bedrijven leren kennen, werkervaring opdoen, opleidingen volgen of dingen delen met andere mensen of organisaties. Je wordt gestimuleerd om actief keuzes te maken en te werken aan jezelf. OWAES is een oase die je helpt je volledig te ontplooien. Zet in op je sterktes en werk aan je zwaktes om zo versterkt de arbeidsmarkt te betreden.

OWAES biedt veel mogelijkheden om jouw talenten in te zetten voor een ander of om beroep te doen op een ander om je talenten uit te bouwen. Dat kan niet alleen onder elkaar, maar ook met behulp van deelnemende dienstverleners, organisaties en bedrijven. De mogelijkheden om elkaar te helpen beter en actiever te worden zijn oneindig.

Waarom?

Als student met een onvolledige curricullum of als jongere die net de arbeidsmarkt probeert te betreden, is er niets belangrijker dan zo snel mogelijk ervaring opdoen in de een job die jou ligt. Voor dit doel is OWAES een ideale oplossing. Je kan binnen OWAES kennismaken met tal van bedrijven of organisaties en zij kunnen jou leren kennen. Daarnaast is er ook een toevloed van heel praktische opleidingen beschikbaar die je reeds opgedane kennis kunnen aanvullen of opfrissen.

Werken met OWAES is niet alleen goed voor je zelfvertrouwen en profiel op de arbeidsmarkt. Je kan ook op een originele manier een extraatje verdienen via het complementaire muntsysteem!

 

Concreet

Wil je meer info over dit project, schrijf je dan in voor een infosessie via het contactformulier of vraag meer info bij een sociale dienstverlener.

Vanaf 2015 worden diverse infosessies georganiseerd voor geïnteresseerden. De startfase van het project loopt nog tot eind september 2015. Als er concrete sessies worden gepland zal dit worden aangekondigd via de nieuwspagina.

Nog vragen? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina.